Mersin Travesti Ucuz Travestileri

Mersin Travesti Ucuz Travestileri beklentilerimizin hayata geçmeyişi gerçekten de kahrediyor bizleri değil mi? hayat hep bir yarım kalmışlık üzerinde yükseliyor çoğu zaman. Bundandır ki ben de yarım kalmışlıklara düşmanlık duyarım. Bunlara karşı her zaman aktif kalmayı isterim. Ve yarım kalan gerçekliklerin Mersin Travesti Çalışan Gerçek hayata geçebilmesi için elimden geleni yaparım. Beni temel olarak motive eden şey budur diyebilirim.

Şu anda da sana sunmak için hazırım bunları. Tüm bunların arkasında yer alan istekleri ve arzuları. Çünkü benim de yarım kalmış olan fantezilerim var. Duygularım, aşkım var. Ama cinsellik arenası içerisinde yapılacak olan türlü oyunlar mevcut. Bunlara yer vermek önemli bir fırsat olacaktır. Birbirimize kulak verdiğimizde sadece iki dudağımızdan dökülenleri duymayacağız.

Mersin Travesti Ucuz Travestileri Telefon Numarası

Aynı zamanda bunun da ötesine sızan bazı düşlerimize kulak vereceğiz. Düşlerimizin içine sarkmış olan fantezilerimizi planlayalım. Ve bunları gecemizin orta yerine akıtalım. Bırakalım istedikleri gibi aksınlar gecemizin orta yerine. Yapabileceklerimizi kesinlikle bunlarla sınırlandırmayalım. Çünkü yapılacak onca şey varken zihnimizi boş Mersin Travesti Çalışan Gerçek şeylere vermemeliyiz. Daha kesin, tutarlı olmak için aşkımızı mantığa teslim etmeyelim.

Ben gerekli olduğu zamanlarda tam tersine mantıksızlık kartımı sahaya sürmekten yanayım. Çünkü aşk ve cinsellik esas olarak mantıksızlığın olduğu yerlerde hüküm sürmektedir. Aşkın gözü kördür derken bunu ima ederiz. Göz her zaman duyular hiyerarşisinde ilk sırayı alır gibidir. Oysa, en etkisiz elemanıdır. İnsanlar birbirlerini koklarlar tıpkı birer hayvan gibi! Evet en ilkel dürtülerimiz gereğince koku, temas daha önemlidir bizler için.

Mersin Eskort Erkek Jigolo

Veya güzel bir şarkı dinlerken bedenimizi teslim o huşu haline bakalım. Bunların hiçbirisi Mersin Travesti Çalışan Gerçek gözün veremeyeceği kadar “akıl dışı” etkilerdir. Aşk da işte tam olarak bunların toprağında yaşar. Gözle görülebilir olmayandır. Gözün ötesine yerleşmiş olanı çekip çıkarabilmektir. Rüyalarda gördüklerimizi gözlerimizle görmeyiz, düşleriz. Gözlerimiz aslında hiçliğe kapalıdır. Orada gördüklerimiz esas olarak bilincin çok daha ötesine yerleşmiş imgelerdir.

Bu yüzden imgelere teslim olan aşkımızı gözlerimizi kapatarak görürüz. Daha iyi görebilme adına gözlerini kapatman gerekir bazen. Bazı diğer duygulara, duyulara ses vermek ve onları dinlemek zorunludur. Mantığın dahi teslim olacağı o ateşli dakikaların mimarlarıyız bizler.

Mersin Travesti Ucuz Travestileri

admin: