Mersin Travesti Arya

Mersin Travesti Arya şimdi artık bilinmesi gerekenler değil, görülmesi gerekenler değil, hissedilmeyi bekleyenler kaldı geriye. İmgenin değil kokunun, gözün değil tenin ön planda olduğu. Duyular hiyerarşisinde hep aşağıda bir yerlerde konuk edilen bu duygular benimle birlikte yukarıya tırmanır adeta. Çünkü ben daha kalıcı olana çapa atmaktan Mersin Genç Yeni Travesti yanayım.

Cinsel sıvıların tenimize teması, gözlerimizin temasının önüne geçer bir süre sonra. Bundandır ki güzel bir sevişme sırasında iki partner de görmezler esasında birbirlerini. Dudaklar temas ederken gözler kapanır. Bedenler birbirlerini adeta koklayarak, hissederek tayin etmeye başlarlar. Ve bu görüş alanı gözün görüş alanından çok daha kesin, keskindir.

Mersin Travesti Arya Escort

Ki bir süre sonrasında yüzüm kaybolur ama kokum asla. Boynumu deliler gibi öper yalarken içine çektiğin o güzel kokum kalır sadece. Tenimin güzelliği, parmaklarının, elimin güzelliği ve yumuşaklığı, tenimin hassaslığı. Beyaz tenimin kokusu, dilimin tadı, dudaklarımın yumuşaklığı, saçlarımın kokusu… Geçmişinle benim arama koca bir çizgi çekmenin zamanı geldi canım. Çünkü benimle yaşadıkların yeni bir milat gibidir.

Benimle yaşayacakların yepyeni bir paradigmanın Mersin Genç Yeni Travesti kapısını açacaktır sana. Ve yeni bir düşünme biçimi, duygulanım alanıdır. Örneğin son tahlilde hatırlanacak tek şey en ilkel olan güdülerimizdir. Ve seni yönlendirecek olan şey de bu olacaktır. Gecemizin içerisinde de bunlardır ikimizi yönlendirecek temel güdülerimiz. Ve dizginleri bunların eline vermemiz demek kendimizi yadsımak anlamına gelir. Söylemlere, dilin kendisine ya da sembollere artık alan tanınmayacaktır.

Mersin Gay Aktif Pasif Sitesi

Derdimiz ve tasamız bundan çok daha farklı olandır ama daha sahici olandır. Hiçbir maske olmadan, doğrudan ve sahici bir şekilde artık ilişkilerimizi onarmanın vakti gelmiştir. Yalancı maskelere ve silüetlere veda etmek için bunu yaşamamız icap etmektedir. Buraya kadar Mersin Genç Yeni Travesti biraz gevezelik ettik canım. Ama istersen hemen şu anda benimle bir görüşme ayarlayabilirsin. Neticesinde gereken tek şey telefon numaramı tuşlamandır.

Mesela bu kadar kısa süre içerisinde yan yana, dudak dudağa olabiliriz. Mesela tekrardan aşkımızı Mersin Travesti Esc masaya yatırabiliriz. Ve bunu ne kadar çok istersen o kadar çok yaşama özgürlüğüne sahibiz canım. Unutma, sen bitti desen de bitmeyecek bir gecenin kapısını çalmak üzereyiz her ikimiz de.

Mersin Travesti Arya

admin: