Mersin Travesti Twitter Cd

Mersin Travesti Twitter Cd selamlar canlarım ben Açelya. Mersin’de yeni eskort sektöründe hizmet vermeye başladım. Küçüklükten beri kendimi dişil enerjiye sahip biri olarak görüyordum. Kadın kıyafetlerini üstüme yakıştırıp televizyon karşısına geçip kadın popçular gibi şarkı söylüyordum. Televizyonun o yıllarda kuralları daha esnek olması nedeniyle rahat hareket eden kadınları taklit ediyordum. Aynı zamanda evde yalnızken kendimi bir podyumda hissedip son ses Hadise şarkıları söylüyordum. Libidomun yüksek olduğu bir zaman mastürbasyon yaparken ayna karşısına geçtim.

Vücudumun pürüzsüzlüğüne hayran kalıp Mersin Travesti Facebook instagram kalçalarımı şaplakladım. Bundan zevk almaya başlayınca kalem boyutunda kalın cismi anal yoldan içime soktum. İlk başta zorlandım ancak kalemi ağzıma koyup başkasının penisi gibi davranıp sakso çekmeyi hayal ettim. Gırtlağıma kadar aldığım cisim salyalarıma bulandı. İyice girmeye hazır olan cismi götüme soktum. O an bana o kadar haz verdi ki. Acısı yanında meze gibiydi. Bir yandan onu içime alıp bir yandan da otuzbir çekiyordum.

Mersin Travesti Twitter Cd Erkek

Penisim o an erekte olmadan zevki hat safhada yaşamam nedeniyle boşaldım. Döllerim masa üzerindeydi. İnmeyen libidom bana olmadık şeyler yaptırmaya devam ediyordu. Masanın üzerindeki spermleri yuttum. Bundan bir kaç saat sonra yaptıklarıma inanamadım. Bir kaç ay sonra bunu istediğimi fark ettim. Anal yolla içime cisim sokmak istedim. Kendimi durduramayıp bunu tekrar denedim. Daha sonra telefonumu çıkarıp twitter da ve diğer sosyal medyalarda gezinirken mersintravesti partisi gördüm. Buna dahil olup oradaki insanları tanımak istedim.

Çünkü kendimi homoseksüel biri olarak Mersin Travesti Facebook instagram görüyordum. Partiye katıldım. Sınırsız alkolü olan resmi partide doyasıya eğlenip yen insanlar tanıdım. Sohbeti fazla ilerletip karşımdaki kişinin gözlerine aşık olma derecesine geldim. Onun söylediği her cümleyi hayranlıkla dinliyor tüm hareketlerini sevgiyle izliyordum. Mesela ona içine düşercesine bakmak cesaret vermiş olmalı ki bir anda dudağıma yapıştı. Aynı zamanda hoşuma giden atağı değerlendirip ikinci hareketi ben yaptım. Arka sıralarda uzun süre öpüşüp yiyiştik. Alkolün etkisiyle beni evine davet etti. Herşey çok hızlı gelişti.

Mersin Sakso Çeken Travestileri

İlk sefer yapacağımı söyledim ve bana ona göre davranmaya başladı. Narin ve nazik. Aktif rolde olup beni saatlerce beceren aşkım yoruldu. Arkadan yiiyp önden sallanan penisim kalktı. Sıra bende diyim izin istedim. Terler içerisinde yorulan sevgilim Mersin Travesti Facebook instagram kendini yatağa attı. Ancak bendede derman kalmamıştı. Tek posta atıp bende yanına uzandım. Götümüzün üzerine oturamaz halde sigaralarımızın son dumanlarını çekip hazırlanmaya başladık. Örneğin onunla tanıştığım için çok mutluydum. Çünkü çevremde hiç lgbt bireyi olan insan yoktu. 2 yıl kadar sevgiliydik.

Örneğin onunla gizli gizli buluşup kendimi becertiyordum. Mesela artık sadece onu Mersin Travesti Sakso Çeken Alev mutlu etmek için yapıyordum. Ancaköyle bir gün geldi ki aldatıldığımı öğrendim. O an insanlara karşı tüm güvenimi kaybettim. Mesela gelecek kurduğum insanın başkasının kollarında olduğunu öğrenmem bana koydu. Cinsel yönden kendimi tatmin edecek insan bulamadığımdan bu siteye reklam verdim. Beni aşağıdaki numara üzerinden arayabilirsiniz. Anal kraliçesi olarak noktayı koyuyorum.

Mersin Travesti Twitter Cd

Mersin Travesti Twitter Cd

16 Mayıs 2024 00:03

249 total views, 0 today